باز کردن درب قفل شده اتاق

باز کردن درب قفل شده اتاق

هر خانه ای حداقل یک اتاق خواب را دارد. قفل درب های اتاق خواب معمولاً از نوع ساده و کلیدخور است بنابراین امکان گم شدن کلید وجود دارد. البته مشکل فقط مربوط به گم شدن کلید نیست. برخی مواقع فرزند کوچک شما داخل اتاق خواب رفته و از روی کنجکاوی درب را روی خودش قفل می کند اما توانایی باز کردن آن را ندارد.

در این هنگام باید برای باز کردن درب اتاق اقدام کنید. به همین دلیل باید اطلاعات کافی در این مورد داشته باشید زیرا در شرایط ذکر شده استرس و دلهره به شما اجازه ی فکر کردن نمی دهد و اگر راه حلی بلد نباشید مستاصل خواهید شد.

برخی دستگیره ها دارای مکانیسم ساده ای بوده و با یک فشار کوچک باز می شوند اما در اکثر موارد نمی توان با فشار قفل را باز نمود. شکستن درب و باز کردن دستگیره نخستین فکرهایی هستند که به ذهن شما می رسند اما این راه حل ها فقط باعث ایجاد بار ملی برای شما خواهند شد. تا وقتی که می توانید با روش های ساده تر مشکل را برطرف کنید نیازی به انجام کارهای غیرمنطقی که به شما ضرر می زنند نیست.

بهتر است از قبل اطلاعاتی در این مورد داشته باشید تا در هنگام مواجه شدن با مشکل بتوانید با خونسردی بهترین تصمیم را بگیرید. در این مطلب روش هایی برای باز کردن درب قفل شده ی اتاق به شما آموزش خواهیم داد. امیدواریم این مطلب برایتان مفید باشد.

روش های باز کردن درب قفل شده اتاق

باز کردن درب قفل شده اتاق

روش های باز کردن انواع درب به نوع قفل آن بستگی دارد. قفل های قدیمی ساختار ساده ای داشتند و با پیچ گوشتی و حتی بدون کلید هم امکان  باز کردن آن ها وجود داشت اما قفل های جدید ساختار پیچیده تری دارند و باز کردن آن ها کمی سخت تر است. البته این موضوع در مورد قفل های اتاقی کمتر صدق می کند زیرا برای درب های اتاقی معمولاً از قفل هایی با ساختار پیچیده استفاده نمی شود. درب های ورودی به دلیل مسائل امنیتی ساختاری پیچیده تر دارند. در ادامه چند روش برای باز کردن درب قفل شده اتاق بیان خواهیم کرد.

  1. باز کردن درب اتاق با استفاده از کلید برآمده

کلید برآمده یکی از وسایلی است که می توانید برای باز کردن درب های قفل شده از آن استفاده کنید. این کلید، کلید مخصوصی است که قفل های مبتنی بر پین را باز می کند. اکثر قفل های اتاقی مبتنی بر پین هستند. این سیستم ها بار فنری داشته و پشته های کلید با ایجاد فشار بر روی پین های مربوطه باعث باز شدن قفل می شوند.

از کلید برآمده برای باز کردن قفل های معمولی استفاده می شود زیرا برخی منازل از کلید یکطرفه برای درب های اتاقی استفاده می کنند. در صورتی که کلید دوطرفه باشد مانند کلید درب خودرو نمی توان از کلید برآمده برای باز کردن قفل استفاده نمود.

  1. باز کردن درب اتاق با استفاده از گیره کاغذ و سنجاق

می توانید قفل را با استفاده از سنجاق یا گیره ی کاغذ باز کنید. در این روش نیازمند دو عدد سنجاق یا گیره ی کاغذ هستید. ابتدا باید ابزار مورد نظر خود را باز کرده و آن را به شکل L دربیاورید. در مرحله ی دوم باید آن را وارد سوراخ قفل کنید و در جای خود محکم نگه دارید.

با دست دیگر ابزار دوم را از بالای سنجاق یا گیره ی کاغذ اول وارد سوراخ قفل نموده و تکان دهید. تکان دادن باید تا زمان باز شدن قفل ادامه یابد. وقتی صدای باز شدن قفل را شنیدید می توانید درب را باز کنید.

از گیره ی کاغذ می توان به صورت دیگری نیز استفاده نمود. در واقع می توان از سمت مخالف گیره برای باز کردن درب قفل شده استفاده کرد. در این روش یک طرف گیره فشار لازم را بر روی قفل وارد نموده و طرف دیگر نقش کلید را ایفا می کند.

روش انجام کار به این صورت است که ابتدا یک طرف گیره ی کاغذ را وارد سوراخ قفل کرده و آن را در جهتی که کلید را برای باز کردن درب می چرخاندید بچرخانید. این کار باعث وارد آمدن فشار به قفل می شود. در طول فرآیند باید این فشار حفظ شود پس دست خود را محکم نگه دارید.

حال سمت دیگر را به آرامی وارد بخش بالایی قفل نمایید. در این هنگام باید صدای پین های قفل را بشنوید. پس از بالا رفتن تمامی پین ها آچار آزادانه چرخیده و درب اتاق خواب با موفقیت باز می شود. می توانید به جای گیره ی کاغذ از سنجاق سر یا سنجاق لباس نیز استفاده کنید.

  1. باز کردن درب اتاق با استفاده از کارت اعتباری

استفاده از کارت اعتباری رایج ترین روش برای باز کردن درب بسته است. البته این روش بیشتر برای باز کردن درب هایی که قفل نشده اند مورد استفاده قرار می گیرد. برای انجام این کار کارت اعتباری را بین شکاف درب و قفل وارد کنید و سپس آن را در خلاف جهت دستگیره خم نموده و درب را باز کنید.

می توانید از کارت های پلاستیکی قابل انعطاف یا چاقوی باریک نیز برای انجام این کار استفاده نمایید. چاقو نباید خیلی تیز باشد زیرا ممکن است به قفل و دست شما آسیب بزند. می توانید از چاقوی کره خوری استفاده کنید. چاقو را نیز باید از شکاف درب وارد کرده و چند بار آن را بالا و پایین کنید تا قفل باز شود.

  1. باز کردن درب چوبی قدیمی اتاق

گاهی اوقات قدیمی بودن قفل و درب باعث می شود که حتی با کلید هم نتوانید آن را باز کنید. درب های قدیمی باید روغن کاری شوند تا در هنگام باز و بسته کردن دچار مشکل نشوند. قفل قدیمی بهتر است تعویض شود اما اگر قصد انجام این کار را ندارید بهتر است از روان کننده های کم چرب مانند پودر گرافیت استفاده نمایید.

استفاده از روغن باعث می شود که قفل محکم تر از قبل شده و باز و بسته کردن آن به سختی انجام شود. کافیست مقداری از ماده را به طور مستقیم درون سوراخ قفل اسپری کنید. قفل برخی از درب های چوبی قدیمی گیر می کند و لازم است برای باز کردن آن کمی درب را فشار دهید.

علت اصلی گیر کردن قفل خم شدن درب و قرار گرفتن آن روی زاویه نادرست است به همین دلیل لازم است برای باز کردن درب از جهات مختلف کمی روی درب فشار بیاورید. در صورتی که قفل دارای شکاف است می توانید از چاقویی نازک برای باز کردن آن استفاده نمایید.

  1. باز کردن قفلی که کلید داخل آن شکسته است

گاهی اوقات برحسب اتفاق کلید داخل قفل می شکند. برای بیرون آوردن کلید شکسته می توانید از چسب قطره ای استفاده کنید. قسمت شکسته شده ای که در دستتان است را به چسب قطره ای آغشته نموده و به قسمتی که درون قفل مانده است بچسبانید. البته باید این کار را با دقت انجام دهید تا قفل درب به چسب آغشته نشود.

در صورتی که قسمتی از کلید شکسته خارج از قفل باشد می توانید با انبردست، دم باریک یا موچین کلید را از قفل خارج نموده و با یکی از روش های مذکور اقدام به باز کردن درب کنید. اگر چسب قطره ای در دسترستان نیست و یا نمی توانید کلید را با انبردست و سایر ابزار خارج نمایید می توانید از آدامس برای درآوردن کلید استفاده کنید.

ما در امداد کلید تهران با ارائه خدمات کلید سازی و قفل سازی در تمام مناطق تهران در چهار جهت اصلی بصورت کلید سازی شبانه روزی شمال تهران، کلید سازی شبانه روزی غرب تهران، کلید سازی شبانه روزی شرق تهران و کلید سازی شبانه روزی جنوب تهران و حتی ما با کلمه کلید سازی شبانه روزی آماده ارائه خدمات توسط متخصصین خود هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

تماس فوری